AR Metallizing wint ’Oscar de l’Emballage’

AR Metallizing heeft deze week in Frankrijk de prestigieuze Oscar de l’Emballage gewonnen voor het beste product in de categorie Papier & Karton.

Trefwoorden: #AR Metallizing, #biologisch afbreekbaar, #ecologische voetafruk, #FMCG sector, #gemetalliseerd papier, #karton, #Oscar de l’Emballage, #papier, #recycleerbaar, #ultra gloss look, #verpakkingen

Lees verder

Nieuws

( Foto: Engineeringnet )

ENGINEERINGNET.BE - AR Metallizing uit Genk won de Oscar de l’Emballage voor zijn milieuvriendelijke gemetalliseerde papier met ultra gloss look bestemd voor verpakkingen van consumentgoederen.

In tegenstelling tot de conventioneel gebruikte materialen bevat hun gemetalliseerd papier geen plastic folie en is het beduidend energiezuiniger te verwerken, terwijl geen toegevingen worden gedaan aan het glossy uiterlijk van de verpakking.

Het papier is 100% recycleerbaar en biologisch afbreekbaar. Zo helpt het bedrijf jaarlijks honderden bedrijven in de FMCG sector hun ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Door deze hoogwaardige innovaties is het bedrijf een van de snelst groeiende ondernemingen van België. In enkele jaren tijd is de omzet meer dan verdriedubbeld.

Het bedrijf telt momenteel 3 productievestigingen (Genk, Cassalgrasso -Italië en Franklin - VS) waar in totaal meer dan 300 medewerkers tewerkgesteld zijn.