• 27/01/2015

RS Components door MH Connectors verkozen tot Distributor of the Year 2014

RS krijgt prijs voor beste distributeur van MH Connectors, een internationale leider in hoogwaardige connectoren, als bekroning van de betrokkenheid en expertise van een toegewijd team.

Trefwoorden: #connectoren, #Distributor of the Year, #MH Connectors, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), dé wereldwijde distributeur voor technici, is door zijn partner MH Connectors verkozen tot Distributor of the Year 2014.

Met de prijs wordt RS beloond voor de goede verkoopcijfers en de goede ondersteuning voor de I/O-connectoren van de leverancier.

Phil Dock, Global Head of Product and Supplier management at RS Components: “De veelzijdige, hoogwaardige connectoren van MH Connectors verstevigen onze positie op de markt en zijn een uitstekende aanvulling op ons brede portfolio van zeer gerespecteerde merken. We zullen onze samenwerking blijven voortzetten, zodat we samen in de toekomst nóg succesvoller kunnen zijn.”

“RS Components is na 2012 opnieuw onze distributeur van het jaar”, aldus Damien Croft, Head of Sales bij MH Connectors.“Deze onderscheiding laat zien dat RS zeer betrokken is bij ons merk, onze technische expertise en onze klantenservice. RS is een krachtig platform voor verdere inspirerende resultaten, in 2015 en in de jaren daarna.”

MH Connectors, onderdeel van de EDAC Group, marktleider in design, de wereldwijde productie en de marketing van I/O-connectoren. MH Connectors heeft een breed productportfolio met onder meer algemene D-sub-connectoren, power-D-connectoren, en gespecialiseerde connectoren, zoals snelle multimedia-, waterbestendige en industriële connectoren.

Daarnaast biedt het bedrijf ook modulaire stekkers en stopcontacten, merken Bel Stewart en Bel Fuse en een breed assortiment accessoires en gereedschappen.


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl of info@rsonline.be
Twitter: @RSonlineNL of @RSonlineBE
Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.