Wiese haalt Indonesische en Thaise opdrachten binnen

Wiese Europe, gespecialiseerd in productie van laadarmen voor de chemie en voedingsindustrie, start het nieuwe jaar met opdrachten bij grote staatsbedrijven in Indonesië en Thailand.

Trefwoorden: #Fortune Global 500, #laadarmen, #Pertamina, #PTT, #Wiese, #Wiese Asia, #Wiese Europe

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Deze Vlaamse KMO uit Brecht zal in 2015 scheepslaadarmen leveren voor Pertamina en PTT, respectievelijk het grootste staatsbedrijf in de olie- en gas sector van Indonesië en Thailand. Deze twee bedrijven staan gerangschikt in de Fortune Global 500.

Tom Van Tendeloo, sales manager Export bij Wiese. “Voor ons zijn ze extra speciaal omdat zij de kern van onze doelgroep zijn. Zij beschikken over een zeer groot aantal laadarmen waar regelmatig onderhoud en soms een vervanging zich opdringen. Daarnaast blijven ze continu uitbreiden en innoveren met nieuwe toepassingen.”

Het bedrijf kan de opdrachten binnenhalen door een voorstel op maat uit te werken. Er wordt op de laadarmen een specifieke sturing voorzien, die beantwoordt aan de vraag van de klant..

Voor de uitvoering van deze projecten wordt samengewerkt met lokale partners. Ook het recentelijk opgericht Aziatisch filiaal zal hier op termijn zijn steen toe bijdragen. Op die manier kan de situatie op de site bij de klant van dicht bij opgevolgd worden.


Wiese Europe, gespecialiseerd in productie van laadarmen voor de chemie en voedingsindustrie waarmee gassen en vloeistoffen in vrachtwagens, treinwagons of schepen geladen kunnen worden.