Volt Electric Motors breidt Turkse productiefaciliteit uit

Volt Electric Motors, met Europees hoofdkantoor in het Nederlandse Wijchen, laat weten dat haar productiefaciliteiten in het Turkse Izmir aanzienlijk uitgebreid werden.

Trefwoorden: #economische groei, #elektromotoren, #expansie, #productie, #productiefaciliteiten, #uitbreiding, #Volt Electric Motors

Lees verder

Nieuws

( Foto: Volt )

ENGINEERINGNET - De uitbreiding omvat maar liefst 2.500 m² productie en kantoren en is het gevolg van de groei in Turkije en Europa.

Als antwoord op deze groei worden delen van het bestaande productieproces heringericht, waardoor een hogere productie- en kwaliteitsefficiency wordt bereikt.

De productiefaciliteit met een oppervlakte van 30,000 m² bevindt zich in het Turkse Izmir en is strategisch gevestigd ten opzichte van de internationale communicatie- en transportinfrastructuur.

De huidige investering maakt deel uit van een meerjarig investeringsplan om zich tot een van de grootste producenten van elektromotoren in Turkije te ontwikkelen.

Het bedrijf heeft OEM-overeenkomsten gesloten met een aantal bekende en meest veeleisende internationale industriële merken.

Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en geldt als centraal distributiepunt voor Europa.