• 27/02/2015

Onderhoud en herstellingen: hoeveel kost uw industriële vloer u echt?

De toestand van vloeren is een wel gekend pijnpunt in verschillende industrieën. Ucrete is een industriële vloer, die tientallen jaren meegaat en voor veel sectoren geschikt is.

Trefwoorden: #industriële vloeren, #Suerickx Industrial, #Ucrete, #vloeren

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Vloeren zijn vaak niet aangepast aan de werkomgeving, al na enkele jaren duiken de eerste mankementen op en beginnen kosten zich te cumuleren.

Hygiëne- en veiligheidsrisico’s bij een defecte vloer veroorzaken eveneens kosten in productieverlies en in arbeidsongevallen.

Vloeren gaan doorgaans niet lang mee en moeten vroegtijdig vernieuwd worden, een dure post die ook veel in managementtijd kost.

De sterkste vloer ter wereld
BASF nam zich voor de sterkste vloer ter wereld te ontwikkelen: een vloer die de duurzaamheid van polyurethaan combineert met de hittebestendigheid van beton en geen krimp geeft bij intens verkeer en agressieve belastingen.

Het resultaat was Ucrete, een vloersysteem met een unieke samenstelling van hoogwaardige polyurethaanharsen en cement.

Een lage Total Cost of Ownership (TCO)
Bedrijven met Ucrete-vloeren besparen op kosten voor onderhoud en herstellingen:

  • Mechanisch en chemisch bestendig: Ucrete is niet alleen bestand tegen zware schokken en slijtagecondities, maar ook tegen extreme blootstelling aan chemische producten, onder meer organische zuren en oplosmiddelen.
  • Geen verweking: Ucrete is bestand tegen een langdurige thermische belasting van 130 °C.
  • Anti-slip: Ucrete garandeert dankzij zijn anti-slipeigenschappen en zelfs een extra anti-slipversie een grote werkzekerheid in gevaarlijke omstandigheden.
  • Bestand tegen statische elektriciteit: Ucrete is een antistatisch en geleidend vloersysteem dat de statische elektriciteit volledig onder controle houdt.
  • Eenvoudig te reinigen zoals roestvast staal. De productie hoeft daarbij niet stil te liggen.
  • Snelle reparaties: indien een spoedherstelling dient te worden uitgevoerd dan is Ucrete snel te herstellen met Ucrete Fast. Na amper 5 uur bij 10 °C is de vloer gebruiksklaar.
  • Geen hygiëne-incidenten: Ucrete is hoofdzakelijk inert en vloeistofdicht (geen absorptie), het is biologisch niet afbreekbaar en stimuleert de toename van bacteriën of schimmels niet.

Is Ucrete plaatsbaar in de winter?
Voor bedrijven is de winter een kans om in fabrieks- of magazijnruimtes herstellingen of renovaties uit te voeren. Bij Ucrete kan dat altijd, want temperatuur heeft geen invloed.

Wie plaatst uw Ucrete-vloer?
Suerickx Industrial is preferred applicator van Ucrete-producent BASF en staat in voor onderhoud en totaalrenovatie van industriële gebouwen en installaties.

Suerickx Industrial helpt u met een zo laag mogelijke total cost of ownership de controle te houden over uw onderhoudsbudget en toegevoegde waarde te creëren in onderhoud.

Deze partner in industrieel renovatiemanagement maakt deel uit van Group Suerickx, een Belgische groep ondernemingen gespecialiseerd in renovatiewerk en de opwaardering van residentiële en industriële gebouwen.


Voor meer informatie:
Suerickx Industrial
Toekomstlaan 6a - 2200 Herentals
T +32 14 24 88 24 - F +32 14 24 88 25
info@suerickx-industrial.be - www.suerickx-industrial.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Suerickx Industrial


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.