• 26/03/2015

Kanshebber voor de innovatieprijs 2015: 'Asset@YourDesk'

Tijdens de vakbeurs Maintenance en Industry & Environment beurs 2015 op 1 en 2 april wordt de winnaar van de BEMAS Innovation Award bekendgemaakt. 'Asset@YourDesk' is kanshebber.

Trefwoorden: #Antwerp Expo, #Asset@YourDesk, #BEMAS, #Innovation Route, #Maintenance, #SPIE Controlec Engineering, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De beursorganisatie heeft speciaal voor de innovatieprijs een innovatieroute uitgezet voor haar bezoekers. De innovatieroute leidt bezoekers langs de 15 genomineerden.

Eén van de innovatieve diensten die kans maakt op de innovatieprijs 2015 is Asset@YourDesk van SPIE Controlec Engineering in Terneuzen.

Asset@YourDesk is een innovatieve manier om in een fotorealistische omgeving op een snelle en eenvoudige wijze werkzaamheden voor te bereiden, te calculeren en te plannen.

De zes verschillende modules bieden oplossingen voor ondersteuning bij engineering, TA voorbereiding, maintenance, data generering en 3D risico analyses.

Het foto-realistische beeld, dat middels een 3D scan verkregen wordt, zorgt ervoor dat er als het ware virtueel door de installatie gelopen kan worden.

De plant bezoeken om equipment in te meten is verleden tijd. Voor zowel nieuwbouw ,renovatie- als vervangingswerken is Asset@YourDesk de manier om fabriekscomponenten snel op te zoeken en op voorhand te bepalen wat de (on)mogelijkheden zijn qua inpassing van componenten en equipment. Asset@YourDesk heeft diverse toepassingen.

Denk bijvoorbeeld aan de bereikbaarheid voor uitvoeringen van werken en de positionering van bijvoorbeeld kranen en steigers. Het is zelfs mogelijk om werkzaamheden aan fabriekscomponenten bij zogenaamde hotspots in te geven.

De hotspots kunnen naar type werkzaamheden in verschillende lagen worden onderverdeeld. Op basis van deze informatie kan een compleet pakket aan werkzaamheden worden gegenereerd.

Asset@YourDesk is een product van SPIE Controlec Engineering. SPIE Controlec Engineering is een onafhankelijk multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in front-end, basic- en detailengineering, procurement, project- en constructiemanagement.

Bezoek SPIE Controlec Engineering tijdens de Maintenance beurs 2015 op het Industry and Environment gedeelte (standnummer 1135).

Voor meer informatie:
SPIE Controlec Engineering Terneuzen
Handelspoort 1 - NL-4538 BN Terneuzen
+31 (0)115-670100
terneuzen@spie.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
SPIE Controlec Engineering


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.