Aanmeldingen Smart People Award van start gegaan

Koninklijke Metaalunie organiseert de ‘Smart People Award’ om te ontdekken hoe en in welke mate het MKB-metaal al stappen neemt in verband met slimme industrie.

Trefwoorden: #Factory of the future, #Industrie 4.0, #Koninklijke Metaalunie, #MKB-metaal, #slimme industrie, #Smart People Award

Lees verder

Nieuws

( Foto: Koninklijke Metaalunie )

ENGINEERINGNET.NL - Goede vakmensen zijn een onmisbare schakel in de transitie naar een toekomst waarin het MKB-metaal, gebruikmakend van de nieuwste technologieën, slimmer en sneller zal moeten gaan produceren.

Want techniek maakt het mogelijk: de mens doet het. Dat vraagt naast vaktechnische kennis, om eigenschappen als flexibiliteit, creativiteit en de prikkel om constant op de hoogte te blijven van die nieuwe ontwikkelingen door scholing.

Diezelfde vakmens moet ook in staat zijn om met plezier langer en gezonder door te kunnen werken.

Al deze ontwikkelingen houden de mens in het bedrijf centraal. Want hoe ingrijpend robotisering, 3D-printing, sensoring, en dergelijke ook zullen zijn voor het MKB-metaal, zonder menselijke inbreng komt geen enkel bedrijf verder.

Om te verkennen en te ontdekken hoe en in welke mate het MKB-metaal al stappen neemt om mens en techniek voor te bereiden om de slimme industrie, organiseert Koninklijke Metaalunie de ‘Smart People Award’.

Metaalunieleden die kunnen laten zien dat juist zij hét MKB-metaalbedrijf zijn dat zich nu al onderscheidt met optimaal voorbereid personeel in relatie tot de techniek van de toekomst, kunnen zich tot 15 juni a.s. aanmelden voor deelname.

Ieder district kan een winnaar opleveren en mag zichzelf zo promoten in het land en in de regio. Dat levert direct aandacht en exposure op.

De landelijke winnaar wordt gekozen uit de districtswinnaars en ontvangt een flinke cheque, een promotiefilm, eeuwige roem en nog veel meer PR.


Dit is de jury:
Juryvoorzitter Doekle Terpstra, Danny Hollestelle, Rolf Elling, Richard Adamowicz, Willem de Lange en Allard Droste.