Gitte Kirkegaard Berg volgt vader op als CEO van Logitrans

Huidig CEO van Logitrans Erling Pedersen zal op 1 mei de fakkel doorgeven aan zijn dochter Gitte Kirkegaard Berg. Daarmee zal reeds een derde generatie aan het hoofd van het bedrijf staan.

Trefwoorden: #CEO, #China, #Erling Pedersen, #familiebedrijf, #Gitte Kirkegaard Berg, #logistiek, #Logitrans

Lees verder

Nieuws

( Foto: Logitrans )

ENGINEERINGNET.BE - Het familie bedrijf werd op 1 mei 1940 opgericht door haar grootouders Ingrid en Nis Andersen Pedersen.

Dorte Pedersen, een andere dochter, is Productie Directeur en General Manager van Logitrans in China. Samen zullen Dorte en Gitte het management van bedrijf uitmaken.

Zowel Dorte als Gitte zijn ingenieur, en daarom leek het hen maar evident dat ze in het familiebedrijf kwamen werken. Bovendien heeft Gitte een MBA in management behaald.

Dorte en Gitte werken momenteel respectievelijk 14 en 12 jaar in het bedrijf, en zijn sinds 2012 de hoofdaandeelhouders in het bedrijf.

Erling Pedersen blijft in het bedrijf werken en gaat zich focussen op productontwikkeling, kwaliteit en de verkoop in China.

Gitte Kirkegaard Berg: ”Ik kijk er echt naar uit om de functie van CEO over te nemen en verder te gaan op de waarden van mijn ouders en grootouders. Ik wil de continue ontwikkeling van ons bedrijf garanderen".


Op de foto (vlnr.):
Gitte Kirkegaard Berg, Erling Pedersen en Dorte Pedersen.