Motrac Hydraulics neemt Duitse IMAV-Hydraulik over

Motrac Hydraulics, dochteronderneming van Royal Reesink, heeft een overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van de Duitse fabrikant IMAV-Hydraulik.

Trefwoorden: #hydraulische manifolds, #IMAV-Hydraulik, #manifolds, #maritieme sector, #Motrac Hydraulics, #OEM, #systeemintegratoren

Lees verder

Nieuws

( Foto: Motrac Hydraulics )

ENGINEERINGNET.NL - IMAV-Hydraulik heeft meer dan 38 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van standaard tot speciaal op maat vervaardigde hydraulische manifolds voor OEM’ers en systeemintegratoren.

De manifolds van het Duitse bedrijf worden sinds tientallen jaren wereldwijd toegepast in zeer uiteenlopende applicaties in de ‘mid market’. Van de mobiele tot de maritieme sector.

Maarten Vinkesteijn, Commercieel Directeur van Motrac Hydraulics: “Met deze overname zijn wij er als organisatie in geslaagd om ons productassortiment verder te vervolledigen.”

Naast een eigen productielocatie in Duitsland, werkt IMAV-Hydraulik met agenten in China en de Verenigde Staten. 80% van hun jaarproductie is bestemd voor de Duitse markt en 20% is export.

Vanaf nu zal IMAV-Hydraulik haar bedrijfsactiviteiten voortzetten onder de bedrijfsnaam ‘Motrac Hydraulik’. De merknaam ‘IMAV-Hydraulics’ blijft behouden.