FAC-kwaliteitslabel voor alu-gevelbouwers

Ten behoeve van de bouwers van aluminium gevels heeft de Federatie Aluminium Constructeurs (FAC) een update gepubliceerd van haar handboek met richtlijnen over kwaliteitseisen en adviezen.

Trefwoorden: #aannemers, #aluminium gevels, #architecten, #bouwheren, #FAC, #Federatie Aluminium Constructeurs, #openbare instellingen, #technisch onderwijs, #toeleveranciers

Lees verder

nieuws

( Foto: Flickr - Christopher Sessums )

ENGINEERINGNET.BE - De diverse spelers in het bouwproces (architecten, aannemers, bouwheren, …) kunnen aan de hand van deze FAC-publicaties hun bouweisen concreet verwerken in hun aanbestedingsdossiers.

Deze vakpublicatie richt zich ook tot het technisch onderwijs, toeleveranciers en openbare instellingen. Dit handboek is bovendien ook beschikbaar voor niet leden.


ACHTERGROND
De Federatie van Aluminium Constructeurs is een onafhankelijke organisatie van bedrijven actief in de aluminium gevelbouw en in de productie van raam- en vliesgevelelementen.

Als contact- en voorlichtingscentrum streeft de FAC naar de versterking van de positie van de alu-constructeurs, hun diensten hun producten.