Henk Smid verkozen tot nieuwe voorzitter Nevat

Tijdens de algemene ledenvergadering van Nevat (Netwerk van Ambitieuze Toeleveranciers) werd Henk Smid aangeduid als opvolger van Ton de Bruine als voorzitter.

Trefwoorden: #CEO, #Henk Smid, #Netwerk van Ambitieuze Toeleveranciers, #Nevat, #Variass Group, #voorzitter

Lees verder

personalia

( Foto: Nevat - Henk Smid )

ENGINEERINGNET.NL - De 200 toeleverende lidbedrijven van Nevat hebben Henk Smid unaniem benoemd tot nieuwe voorzitter.

Smid is CEO van de Variass Group, een system supplier en EMS specialist van elektronische- en mechatronische producten en systemen.

Smid is met een vliegende start uit de startblokken gekomen. In zijn nieuwe functie als voorzitter heeft hij vooraf achter de schermen met een groep leden en bestuur gewerkt aan een vernieuwde koers.

Met de slogan: “Focus creëert ruimte voor vernieuwing” heeft hij de nieuwe kaders van de vereniging geschetst.

Meer gestructureerde inbreng van proactieve leden en een groot onderling vertrouwen staan aan de basis van een nieuw te vormen programma, waarbij cross-sectorale thema’s op gebied van bedrijfsvoering en technologieroadmaps hoog op de agenda staan.

Smid: "Via ons succesvolle Nevat-professionaliseringsprogramma weten we inmiddels ontzettend veel van onze leden en wie waar in uitblinkt. We gaan die kennis benutten om de competenties van alle leden met elkaar op een hoger plan te brengen. Met name op gebied van ondernemerschap."