Zeven nieuwe start-ups geselecteerd voor iStart-ondersteuning

In het kader van haar iStart-programma heeft iMinds zopas zeven nieuwe start-ups geselecteerd die het volgende jaar zullen kunnen genieten van professionele coaching.

Trefwoorden: #coaching, #Conversation Starter, #iMinds, #ING, #iStart, #ondersteuning, #opstartend bedrijf, #Quamotion, #Small Teaser, #start-ups, #Vicancy

Lees verder

Nieuws

( Foto: Vicancy - het team )

ENGINEERINGNET.BE - De start-ups genieten dan niet enkel van professionele coaching, maar krijgen ook van financiële en praktische ondersteuning bij het opstarten van hun bedrijf.

Voor het eerst haalt iStart daarbij ook buitenlands talent naar Vlaanderen, zoals het Nederlandse Vicancy dat werkgevers helpt de beste mensen aan te werven door hun vacatures te adverteren met videocampagnes.

Enkele andere starters die werden geselecteerd:

  • Conversation Starter biedt een oplossing die bezoekers toelaat om op basis van concrete verzoeken en aanbiedingen relevante meetings te plannen.
  • Djubble: intuïtieve smartphone-toepassing (voor iOS en Android) waarmee vrienden snel en eenvoudig voor een activiteit kunnen worden uitgenodigd.
  • Het Brusselse Quamotion onderwerpt mobiele apps aan automatische iOS- en Android-softwaretests
  • Small Teaser uit Limburg: een gebruiksvriendelijk platform aan waarmee persoonlijke online magazines of nieuwssites kunnen gecreëerd worden

iStart kan voortaan ook rekenen op structurele steun van ING (zowel financiële middelen als specifieke expertise), waardoor elk jaar een kwart extra start-ups ondersteund kunnen worden.