SPIE doet onderhoud werktuigbouwkundige installaties TU Eindhoven

Het betreft werkzaamheden aan alle werktuigbouwkundige installaties, zoals klimaat-, water- en gasinstallaties, meet- en regelinstallaties en warmte- en koude opslag.

Trefwoorden: #oet onderhoud werktuigbouwkundige installaties, #SPIE, #TU/e, #TU Eindhoven, #warmte- en koude opslag installatie

Lees verder

Nieuws

( Foto: Stephane Gaudry - Wikimedia )

ENGINEERINGNET.NL - De werkzaamheden zijn begin september van start gegaan en duren zeker een jaar.

De warmte- en koude opslag installatie van de TU Eindhoven (TU/e) is een van de grootste van Europa. Belangrijkste doel van dit project is om de klant te ontzorgen en een goede leefomgeving creëren voor studenten en iedereen die werkzaam is op de TU/e.

Ronald van Nattem, hoofd Beheer en onderhoud aan de TU/e: "De ervaring en de know-how van SPIE heeft ons ertoe doen besluiten dat SPIE de meest geschikte partner is om dit project over te nemen.

Nadat het contract met Imtech werd opgezegd vanwege het faillissement van het bedrijf moesten de zeilen worden bijgezet om veiligheid en continuïteit te waarborgen. De vier Imtech medewerkers die op dit project werkzaam waren werken nu nog steeds aan het project, maar dan nu onder de vlag van SPIE."

Rene van Luijn, Business Unit Manager bij SPIE Nederland: "De samenwerking met collega-bedrijven zoals Strukton, Honeywell en Heijmans verloopt zeer goed. We vormen een sterk team waarbij partnership heel belangrijk is en er geen sprake is van concurrentiebelang.

Deze bijzondere vorm van samenwerking leidt tot efficiënter werken en draagt bij aan hetgeen wat voor de TU/e belangrijk is: continuïteit en veiligheid."