• 01/10/2015

Climatechno 2015: vakbeurs voor de HVACR-sector - invitatie

Voor deze editie van Climatechno heeft de organisatie een bijzonder sterk ondersteunend programma uitgewerkt, waardoor een beursbezoek dubbel zo interessant wordt.

Trefwoorden: #Climatechno 2015, #HVACR-sector, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Op vraag van de bezoekers en de exposanten werden de openingsuren van de beurs maximaal afgestemd op het randprogramma, zodat er niet moet gekozen worden tussen het ene of het andere.

Op beide beursdagen gaan de deuren van de vakbeurs pas open om 12u, en sluiten om 21u op woensdag (nocturne) en om 19u op donderdag.

Op woensdag 14 oktober ’15 gaat in de voormiddag het jaarlijkse Warmtepomp Symposium van ODE Vlaanderen door. Voor het programma en de timing kan u terecht op www.ode.be/warmtepompen.

Op donderdag 15 oktober ’15 organiseert SBM (Syntra voor Bedrijven en Medewerkers) zes seminars, die twee aan twee gelijk lopen. Deelnemers kunnen uit een interessant aanbod drie lezingen en/of workshops kiezen die het best aansluiten op hun vakgebied of interesse:

  1. STS-ventilatie of ‘Wilt u voldoen aan de EPB-eisen? Welke maatregelen neemt u het best in de praktijk?’,
  2. ‘De minimale eisen voor het vernieuwen van installaties in bestaande gebouwen’ of ‘Gebouwenbeheer en monitoring hand in hand met automatisatie in gebouwen en op HVAC installaties’,
  3. ‘Warmtepompen en renovatie’ of ‘Energiebesparingsbelofte niet behaald? Wat zijn de juridische actiemogelijkheden’. Aansluitend op de theorie kunnen de deelnemers zich inschrijven voor een begeleide beurswandeling (pitchtour) rond twee thema’s: Verwarming & warmtepompen of Ventilatie. Bedoeling van de pitchtour is om de deelnemer op een half uurtje te tonen waar ze moeten zijn voor de revolutionaire producten of vernieuwende technieken.

Praktisch

  • Brabanthal Leuven
  • Op woensdag 14 oktober 2015 van 12u. tot 21u. (nocturne)
  • Op donderdag 15 oktober 2015 van 12u. tot 19u. in .
  • Verplichte registratie.
  • Toegang vakbeurs: gratis Symposium & seminars.
Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van Engineeringnet



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.