Dag van de Afwerking: H2H-vakbeurs voor bouwprofessionals

Tijdens de vakbeurs Dag van de Afwerking op woensdag 28 oktober zal een overzicht van de nieuwste materialen, machines en andere producten voor de afwerkingssector getoond worden.

Trefwoorden: #BEWAP, #bouwbeurs, #bouwprofessional, #confederatie bouw, #Dag van de afwerking, #human-to-human, #persoonlijk contact

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens deze vakbeurs, een organisatie van BEWAP en de Confederatie Bouw Afwerking, staat persoonlijk contact tussen bezoekers en standhouders centraal. Dat maakt van de beurs een Human-to-human (H2H) vakbeurs voor bouwprofessionals.

In een tijdperk van internet en digitale media krijgt persoonlijk contact een heuse opwaardering. Steeds vaker willen mensen elkaar face-to-face spreken. Of het nu gaat over informatie inwinnen, vakmanschap delen, netwerken of een willekeurig praatje slaan.

De vakbeurs is enkel toegankelijk voor bouwprofessionals. Aannemers, architecten en voorschrijvers kunnen er gratis kennismaken met meer dan 120 standhouders en 20 standen in de demonstratiehal.

De beurs is ingedeeld in 3 zones:

  • zone voor schilders en plafonneerders
  • zone met betrekking tot vloeren
  • zone voor de vakmannen die onder BEWAP vallen (wanden, plafonds en verhoogde vloeren).

Dag van de Afwerking
woensdag 28 oktober 2015 - Brussels Kart Expo