Drie Nederlandse personeelsbemiddelaars slaan handen in elkaar

Personeelsbemiddelaars Graaf Groep, Targos Beheer en DetaNed samen voortaan samen in De Uitzendgroep. "We versterken elkaars netwerken, maar behouden onze labels en specialisaties".

Trefwoorden: #detachering, #detacheringsbureau, #DetaNed, #De Uitzendgroep, #Graaf Groep, #Targos Beheer

Lees verder

HR

( Foto: DetaNed )

ENGINEERINGNET.NL - De aandeelhouders van de drie verschillende Nederlandse personeelsbemiddelaars Graaf Groep, Targos Beheer en DetaNed Groep melden de oprichting van een nieuw bedrijf: De Uitzendgroep BV. Alle drie behouden ze hun labels en specialisaties.

"Met de samenwerking kunnen wij onze netwerken optimaal benutten. Zo krijgen wij dankzij Targos nog sterker voet aan wal op de Oost-Europese en Zuid-Europese recruitmentmarkten en hebben we met DetaNed de gehele ZZP-markt nog beter inzichtelijk," aldus de drie in een persmededeling.

Als detacheringsbureau biedt de Graaf Groep oplossingen op het totaalgebied van technisch personeel. De Graaf Groep heeft zijn sporen vooral verdiend in de vakgebieden Installatietechniek en de Werktuigbouw.

Targos is dan weer een nationale en internationale dienstverlener in de arbeidsbemiddeling voor de Bouw, Techniek & Logistiek. De dienstverlening is gericht op Contracting en flex-medewerkers op uitzend- of detacheringsbasis, werving & selectie en payroll.

"Eveneens vergroten we onze kennis op het gebied van wet- en regelgeving alsmede alle administratieve processen waar we rekening mee moeten houden. Heel belangrijk als je met ZZP-ers en mensen uit andere Europese landen samenwerkt".