Nieuwe bedrijfsgroep Innovation, Design & Engineering Services bij Agoria

Techfederatie Agoria houdt nieuwe bedrijfsgroep boven de doopvont: Innovation, Design & Engineering Services. Voor dienstverleners inzake ontwikkeling van nieuwe producten en processen.

Trefwoorden: #agoria

Lees verder

Nieuws

( Foto: Agoria )

ENGINEERINGNET.BE - Om vandaag te overleven moeten bedrijven zichzelf continu heruitvinden door de innovaties te vinden die waardecreatie mogelijk maken.

Er zijn heel wat dienstverleners en consultants die klanten daarbij te helpen. Voor die dienstverleners en consultants roept de federatie voor de maakindustrie Agoria een nieuwe bedrijfsgroep in het leven: Innovation, Design & Engineering Services. Tot nu zat deze activiteit binnen de federatie verspreid over de verschillende reeds bestaande bedrijfsgroepen.

"De groep is er voor dienstverleners en consultants over de hele innovatieketen: engineering consultants, innovatiedienstverleners, productontwikkelaars, designers", aldus Agoria.

"Meer bepaald voor firma's die advies verlenen binnen het innovatietraject van bedrijven, voor de concrete uitwerking van nieuwe producten, diensten en processen, inclusief bijvoorbeeld ‘industrialisering’ of het in productie brengen van een nieuw product."

De bedoeling is dat de leden regelmatig vergaderen en aan de federatie input geven over hun prioriteiten. Op het programma staan onder meer een online business guide met overzicht van de expertise van de leden, workshops met potentiële klanten, enz.

Opgelet: enkel leden van Agoria kunnen toetreden tot de nieuwe bedrijfsgroep.


Meer informatie?
Stuur een mailtje naar jef.seghers@agoria.be