• 22/02/2012

CERN zoekt contact met Vlaamse toeleveranciers

Volgens Flanders Investment & Trade kunnen ook KMO’s leveranciers worden van CERN, grootste labo ter wereld voor nucleaire research

Trefwoorden: #cern, #fit, #kmo

Lees verder

b2b

ENGINEERINGNET.BE -- Een aankoopdirecteur van CERN, het grootste labo ter wereld voor nucleaire research, komt naar België om contact te zoeken met potentiële Vlaamse toeleveranciers.

Hij, Thierry Lagrange, komt op uitnodiging van Flanders Investment & Trade (FIT). Het is dan ook op 16 mei 2012, op de hoofdzetel van FIT te Brussel, dat hij de vertegenwoordigers van de tegen dan door hem geselecteerde bedrijven zal ontmoeten.

Meer informatie over procurement bij de CERN, en een online registratieformulier voor de database van leveranciers, vindt u hier.

Bij het FIT is ook een lijst te krijgen met goederen en diensten die door de CERN worden aangekocht, zodat geïnteresserden zelf kunnen nakijken of hun producten of diensten worden aangekocht door de CERN.

“Veel bedrijven menen ten onrechte dat zij als KMO bij voorbaat kansloos zijn om een opdracht binnen te halen van het CERN,” benadrukken ze nog bij FIT. “Daarbij wordt wel eens uit het oog verloren dat CERN voor bestellingen van minder dan 130.000 EUR gebruik maakt van beperkte prijsaanvragen. Ook uw bedrijf komt daarvoor in aanmerking... op voorwaarde dat het CERN op de hoogte is van het bestaan van uw bedrijf, uiteraard.”

Inschrijven voor de actie kan via volgende link: Aanvraag tot deelname aan actie


(KV) (forto wikipedia: large hadron collider, CERN)