• 18/01/2016

Stork gecertificeerd service center voor Brdr Christensen ApS

Sinds eind 2015 is Stork een officieel service center voor appendages van Brdr Christensen (BC). Stork is het eerste gecertificeerde service center buiten Denemarken voor BC.

Trefwoorden: #Brdr Christensen ApS, #gecertificeerd, #service center, #Stork

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.NL - Brdr Christensen ApS is een toonaangevende fabrikant van plug afsluiters die worden gebruikt in gas, olie, water en verwarmingsinstallaties en in installaties in de chemische en petrochemische industrie.

BC is een modern productiebedrijf met 200 medewerkers. In Europa is het de grootste fabrikant van plug afsluiters en wereldwijd bekend om de robuustheid en betrouwbaarheid van haar appendages.

Stork is geselecteerd als service center op basis van haar hoge kwaliteit van service en omdat Stork een geïntegreerde speler is in de Benelux, delen van Duitsland en belangrijke offshore sectoren in de Noordzee, zowel vanuit Nederland als het Verenigd Koninkrijk.

Voor klanten met BC afsluiters biedt Stork:

  • emergency support met 24/7 service en voorraad spare parts
  • directe toegang tot ondersteuning voor BC afsluiters
  • uitwisselen informatie m.b.t. historie van bestaande kleppen
  • ondersteuning door servicediensten die getraind zijn door BC
  • korte reactietijden, snel ter plaatse
  • lokaal aanwezigheid met werkplaatsen in Farmsum en Elsloo

BC en Stork zijn ervan overtuigd dat klanten in en om Nederland zullen profiteren van de nauwe samenwerking. Expertise om de hoek!

De productlijn Valve Services van Stork biedt een allesomvattend product- en serviceaanbod voor appendages, met snelle ondersteuning op locatie.

Daarnaast kunnen we het volledige onderhoudsproces voor onze rekening nemen: van demontage, revisie en reparatie tot en met herinstallatie, inbedrijfstelling en, indien nodig, vervanging.

Deze werkzaamheden kunnen we zowel op locatie als in onze werkplaatsen uitvoeren. Naast BC heeft Stork ook certificeringen voor Protego, Fisher, Hora en Leser.


Voor meer informatie:
STORK - ELSLOO
Business Park Stein 31 - NL-6181 MC Elsloo
T: +31 (0) 88 089 12 40 - E: valves@stork.com

Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van Engineeringnet



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.