N70 aan Ster in Sint-Niklaas krijgt nieuwe rotonde - verkeer

Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 14 maart met de bouw van de nieuwe rotonde 'Ster' op de Grote Baan (N70) in Sint-Niklaas.

Trefwoorden: #Agentschap Wegen en Verkeer, #rotonde, #Sint-Niklaas, #verkeer

Lees verder

Nieuws

( Foto: © AWV )

ENGINEERINGNET.BE - Vanaf 14 maart pakt de aannemer de noordzijde aan van de Grote Baan (N70) tussen Ster en Kwakkelhoek. De Kwakkelhoekstraat gaat dicht.

De aannemer werkt in de richting van Kwakkelhoek naar Ster (rijrichting Sint-Niklaas). Ondertussen begint hij met de inrichting van de noordzijde van de rotonde aan kruispunt Kwakkelhoek met de N70. Deze werken lopen nog tot het najaar 2016.

Gelijktijdig wordt aan het kruispunt van Ster met de N70 een rotonde aangelegd in twee deelfasen. Vanaf maandag 14 maart 2016 wordt gewerkt aan de zuidzijde van de rotonde (zijde Vossekotstraat).

Begin mei start de aannemer aan de noordzijde (zijde Ster - Heihoekstraat). De werken aan de rotonde lopen tot juli 2016.

De verkeerssituatie op de grote Baan (N70) blijft hetzelfde als nu. Aan rotonde Ster gaat de Vossekotstraat dicht. Wie uit Ster en Heihoekstraat komt, kan enkel richting Beveren rijden. Voor de voetgangers en fietsers is er tijdens de werken een oversteekplaats in de onmiddellijke nabijheid van rotonde Ster.

Het verkeer (-3,5 t) richting Sint-Niklaas moet omrijden via de op- en afrit in Haasdonk en de E17. Verkeer van meer dan 3,5 ton rijdt om via het op- en afrittencomplex in Kruibeke.