Zesde BEMAS Innovation Award gewonnen door Viu More

Tijdens de tweede dag van Maintenance 2016 werd voor de zesde keer de BEMAS Innovation Award uitgereikt. Viu More mocht de award mee naar huis nemen voor de augmented reality toepassingen.

Trefwoorden: #Allied Reliability, #BEMAS, #BEMAS Innovation Award, #PRUFTECHNIK, #Viu More

Lees verder

Nieuws

( Foto: BEMAS )

ENGINEERINGNET.BE - Maar liefst 45 bedrijven met een stand op Maintenance 2016 stuurden een dossier in voor deelname aan de BEMAS Innovation Award.

Deze kandidaten werden door een vakjury gescoord op een reeks factoren om het innovatiegehalte en de concrete toepasbaarheid te evalueren.

Dit leverde 3 finalisten op:

  1. Allied Reliability Group met de AR-C10 ‘Bridge to better condition monitoring’;
  2. PRUFTECHNIK met de Rotalign Touch toepassing voor gebruiksvriendelijk laseruitlijnen;
  3. Viu More met de augmented reality toepassing voor inspectie, onderhoud en training.

Tijdens de beurs brachten de leden van de vakjury een bezoek aan de stands van de finalisten om het eindoordeel te kunnen vellen. Vandaag presenteerden de drie finalisten hun innovatie kort tijdens de award-ceremonie.

Juryvoorzitter Jan Hermans, Skid Assembly Division Business Development Manager bij ADF-TIB en lid van de raad van bestuur van BEMAS, maakte de winnaar op het podium bekend.

Hermans: “Het brede toepassingsgebied en de laagdrempeligheid van de innovatie, gekoppeld met het aanpakken van een zeer relevant probleem, waren voor ons de doorslaggevende argumenten om award aan Viu More toe te kennen.”