Gasunie en Kuijpers tekenen overeenkomst voor onderhoud installaties

Het gaat om een contract van minimaal vijf jaar voor het beheer en onderhoud van 300 gebouwgebonden verwarmings-, ventilatie- en koelingsinstallaties van Gasunie.

Trefwoorden: #erwarmingsinstallaties, #Gasunie, #HVAC-installaties, #koelingsinstallaties, #Kuijpers, #onderhoud, #ventilatie-installaties

Lees verder

Techniek

( Foto: Kuijpers )

ENGINEERINGNET.NL - De overeenkomst omvat, naast het hoofdkantoor in Groningen, landelijk ruim 300 gebouwen en start per 1 mei 2016. Er zijn geen financiële details over de overeenkomst bekend gemaakt.

Gasunie - verantwoordelijk voor het transport van gas in Nederland en Noord-Duitsland – streeft naar een veilige en goed verzorgde omgeving voor bezoekers en medewerkers. Daarnaast wil Gasunie het beheer en onderhoud van HVAC-installaties in de komende jaren naar een hoger kwaliteitsniveau tillen.

“Gasunie wil de komende jaren meer nadruk leggen op doelmatig en effectief beheer van haar HVAC assets. Vanuit een Europese aanbesteding is Kuijpers naar voren gekomen als dienstverlener die het best in staat moet worden geacht hierin maximale toegevoegde waarde te leveren. Aan Kuijpers de schone taak dit de komende jaren waar te gaan maken,” aldus Roelf Kloppenborg, Purchaser Contracting bij Gasunie.

Het bedrijf heeft mede op basis van het plan van aanpak voor Kuijpers gekozen. Kuijpers is voornemens een onderhoudsorganisatie in te richten rondom de klant die volledig is afgestemd op de onderhoudsvraag.

Doel is dat door kwalitatief goed onderhoud Kuijpers met een proactief team storingen gericht kan voorkomen, zich geen ongewenste situaties voordoen en de veiligheid van de HVAC-installaties optimaal is.