Winnaars FEBEM-FEGE Awards 2016 bekend gemaakt

Vorige week werden de FEBEM-FEGE Awards 2016, na grondige evaluatie door een onafhankelijke jury van experts, uitgereikt aan SUEZ, Rursus, Indaver en SGS.

Trefwoorden: #FEBEM-FEGE Awards, #Go4Circle, #Indaver, #Rursus, #SGS, #SUEZ

Lees verder

Nieuws

( Foto: Go4Circle )

ENGINEERIGNET.BE - De FEBEM-FEGE Awards tonen aan de buitenwereld dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een dagelijkse gewoonte in de sector is.

Werner Annaert, Algemeen Directeur van Go4Circle: Via de FEBEM-FEGE Awards willen we leden die innoveren, of die een positieve invloed uitoefenen op maatschappij, milieu of veiligheid, aanmoedigen en belonen.”

Beste Innovatie/Milieuproject: SUEZ en Rursus
SUEZ overtuigde met High5 in de Antwerpse haven waar een nieuwe installatie voor de sortering en recyclage van glas werd geopend.

Rursus is een nieuw opgerichte vennootschap en zal geperste blokken voor paletten maken, op basis van houtsnippers van 100 % post-consumer afvalhout van zusterbedrijf GELDOF P.

Beste Sociaal Initiatief: Indaver
Indaver engageert zich om alle medewerkers te helpen de digitale snelweg te nemen door op verschillende locaties flexibele werkplekken met computers (kiosken) aan te bieden.

Beste Veiligheidsproject: SGS
De afvalsector wordt onder meer gekenmerkt door een groot risico op branden. Om die reden investeerde SGS Ewacs begin 2015 in een automatische schuimblusinstallatie, die zodanig is ontworpen dat het volledige magazijn binnen de 3 minuten onder een laag schuim van 2 m wordt bedekt.


Op de foto (vlnr):
Evy Puelinckx van “Het Vindingrijk”, ontwerpster van de Awards, Evelyne Debeuckelaer, HR Director bij Indaver en Werner Annaert, Algemeen Directeur van GO4CIRCLE.