Qaelum heeft interne investeringsronde van 2 miljoen euro afgerond

Qaelum meldt dat het een interne kapitaalronde van 2 miljoen euroheeft afgerond. Het kapitaal wordt verstrekt door de huidige investeerders en Dr. Jan Schillebeeckx, huidig CMO.

Trefwoorden: #Frank Rademakers, #Gemma Frisius Fonds KU Leuven, #investering, #Jan Schillebeeckx, #Marc Beuls, #medische beeldvorming, #QAELUM, #software, #spin-off, #UZ Leuven

Lees verder

Techniek

( Foto: Qaelum )

ENGINEERINGNET.BE - Qaelum is een spin-off van de Universitaire Ziekenhuizen Leuven, een link die versterkt wordt door de toetreding van Prof. Dr. Frank Rademakers tot de raad van bestuur.

Deze interne investering zal gebruikt worden om de management- & salesstructuur verder te versterken en om uit te breiden naar het buitenland.

De investeringsronde betreft vooral middelen van de huidige aandeelhouders Gemma Frisius Fonds KU Leuven, business angel Marc Beuls en de overige aandeelhouders, aangevuld met Dr. Jan Schillebeeckx, CMO van de onderneming sinds 2013.

Deze laatste is een belangrijke opiniemaker op het vlak van medische beeldvorming en een Europese pionier inzake PACS en teleradiologie. Hij is ook stakeholder voor eHealth bij de Europese Commissie.


Over Qaelum
Dit is een hightech spin-offbedrijf van de Universitaire Ziekenhuizen Leuven. Op basis van ruim 15 jaar ervaring inzake quality assurance in een academische omgeving en op het terrein, wordt het bedrijf gezien als de aangewezen partner voor kwaliteitscontrole in medische beeldvorming.