Bouw nieuw geautomatiseerd magazijn TVH gestart

Begin deze week werd gestart met de werken voor de nieuwbouw voor het nieuwe geautomatiseerde magazijn van TVH. Het gebouw zou in de loop van 2019 operationeel moeten zijn.

Trefwoorden: #architectenbureau D'Hondt, #geautomiseerd magazijn, #logistiek, #Naessens, #nieuwbouw, #Stadsbader, #TGW, #TVH

Lees verder

Techniek

( Foto: TVH )

ENGINEERINGNET.BE - Stadsbader, Naessens, TGW en de architectenbureau D'Hondt zullen dit bouwproject in goede banen moeten leiden.

Na de aankondiging van de bouw van het nieuwe magazijn voor TVH eerder dit jaar, werd het oude gebouw dat op die plaats stond helemaal gestript en met de grond gelijk gemaakt. Daardoor was het terrein nu klaar voor de start van de opbouw. Als alles volgens plan verloopt, zal de ruwbouw klaar zijn in mei 2017.

Erik Deceuninck, projectleider TVH: “Het project, waaraan we jaren geleden al begonnen, creëert de extra ruimte die ons bedrijf nodig heeft om de groei verder op te vangen. Het laat toe de service naar de klanten te optimaliseren, snellere doorlooptijden te garanderen en het productgamma verder uit te breiden.”


Op de foto (vlnr.):
Frederic Lessenne (werfleider Stadsbader), Rudy D’hoe (Sales Stadsbader), Bruno D’hondt (Architecten- en Ingenieursbureau D’Hondt), Hans Desutter (Sales TGW Logistics Group), Dominique Valcke (CEO Stadsbader), Dominiek Valcke (CEO TVH), Kris Thermote (Director Logistics TVH), Erik Deceuninck (Director Projects & Automation TVH), Dirk Deroose (CEO Willy Naessens) en Mathias Gheeraert (werfleider Willy Naessens).