3 nachten onderhoud op Assesteenweg en oprit/afrit E40 in Ternat - verkeer

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert vanaf morgen tot en met zaterdagochtend 17 september onderhoudswerken uit aan de Assesteenweg (N285) in Ternat.

Trefwoorden: #Agentschap Wegen en Verkeer, #Assesteenweg, #E40, #Ternat, #verkeer, #wegenwerken

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - De eerste nacht werkt Wegen en Verkeer aan de Assesteenweg zelf, ter hoogte van het op- en afrittencomplex. Er wordt met een mobiele werf gewerkt en er zal weinig tot geen hinder zijn.

De tweede en derde nacht wordt er gewerkt aan de oprit van de E40 richting Brussel en aan de afrit van de E40 voor het verkeer komende van Gent.

Op de Assesteenweg worden lokale herstellingswerken uitgevoerd op plaatsen waar de weg in slechte staat is. Op de oprit en afrit van de E40 krijgt de weg op een aantal stroken een volledige nieuwe laag asfalt. Om de hinder voor het verkeer te verminderen, worden de werken ‘s nachts (tussen 22u en 6u) uitgevoerd.

Wegen en Verkeer bereidt momenteel de herinrichting van de Assestraat (N285) en het op- en afrittencomplex van de E40 in Ternat voor. Het verwacht dat het half 2017 over de definitieve bouwvergunning voor dit project zal beschikken.

Zodra dan de lopende onteigeningsprocedures afgerond zijn, kunnen de werken starten.


(illustratie: publicdomainvectors.org)