Atradius wordt enige aandeelhouder van Graydon

Atradius heeft bekend gemaakt dat het de resterende 55 procent van de aandelen verworven heeft in Graydon Holding. De overige 45 procent had het al in handen.

Trefwoorden: #Altradius, #Graydon, #incasso, #kredietbeheer, #marktinformatie, #risico en compliance

Lees verder

Techniek

( Foto: Graydon )

ENGINEERINGNET - Graydon is een vooraanstaande dienstverlener van zakelijke informatie in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk, en is actief op het gebied van kredietbeheer, risico en compliance, marktinformatie en incasso. Graydon zal onafhankelijk van Altradius blijven functioneren.

Isidoro Unda, voorzitter en CEO van Atradius: "Beide ondernemingen hebben soortgelijke strategieën voor de verzameling van grote hoeveelheden gegevens en de vertaling hiervan in waardevolle informatie waarmee klanten hun bedrijf kunnen doen groeien. Wij menen dat wij door deze overname ons aanbod van kredietbeheer en incasso kunnen verbeteren"

Marcel van Es, CEO van Graydon: "Ons bedrijf onderhoudt een langdurige relatie met Atradius. Zij hebben veel inzicht in de sector waarin wij opereren, en zien duidelijke mogelijkheden voor de samenwerking met ons."