Van Loock Motoren wordt Siemens ‘certified repair shop’

Van Loock Motoren, onafhankelijk motorhersteller, heeft van Siemens het label ‘certified repair shop’ gekregen. Beide partijen werkten al jaren samen.

Trefwoorden: #certificering, #label, #motoren, #repair shop, #reparatie, #Siemens, #Van Loock Motoren

Lees verder

Techniek

( Foto: Siemens )

ENGINEERINGNET.BE - Bij klanten met motorproblemen kunnen de Siemens Field Service Engineers weliswaar kleinere defecten repareren, maar voor dieperliggende problemen werden de motoren opgestuurd naar een fabriekswerkplaats in Duitsland. Dat kan dankzij Van Loock Motoren nu ook in België, wat voor klanten een forse tijdswinst oplevert.

Olivier Flamée, Service Manager bij Siemens Customer Services: “Dankzij de certificering bij Van Loock Motoren genieten klanten dezelfde zekerheid van herstellingen, maar verloopt het proces een pak efficiënter.”

Bob Van Loock: “Dit certificaat is enkel weggelegd voor bedrijven die de nodige kennis en competenties kunnen aantonen. Voor onze klanten zet de certificering als Repair shop onze expertise extra in de verf.”

Van Loock Motoren is onlangs ook verhuisd naar een nieuwe werkplaats, met een werkplaatsoppervlakte van 3.000 m² en hefcapaciteit van maar liefst 20 ton.