E17 richting Kortrijk twee nachten dicht ter hoogte van Gent - verkeer

In de nachten van 12 en 13 oktober werkt het Agentschap Wegen en Verkeer aan de signalisatieborden boven de snelweg in Gent. Hierdoor gaat de E17 richting Kortrijk dicht in Destelbergen.

Trefwoorden: #autosnelweg, #Destelbergen, #E17, #Gent, #Kortrijk, #omleiding, #verkeer, #wegenwerken

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - De aannemer werkt telkens van 22 uur 's avonds tot 5 uur 's morgens om de hinder zo veel mogelijk te beperken.

In de nacht van 12 op 13 oktober en 13 op 14 oktober hangt de aannemer nieuwe signalisatieborden op aan de portieken boven de E17 richting Kortrijk. Om deze werken op een efficiënte en veilige manier uit te voeren, gaat de snelweg twee nachten dicht tussen Destelbergen en Gent.

De E17 gaat dicht meteen na de afrit naar de R4 in Destelbergen. De afritten Gentbrugge, Gent-Centrum en UZ zijn niet bereikbaar vanuit Antwerpen. Oprijden naar de E17 richting Kortrijk is niet mogelijk in Destelbergen en Gentbrugge.

Alle verkeer moet verplicht de E17 verlaten in Destelbergen. De omleiding loopt via de R4 richting Merelbeke, de E40 richting kust. Aan de verkeerswisselaar in Zwijnaarde kan men terug voor de E17 kiezen.


(illustratie: publicdomainvectors.org)