5 nachten onderhoudswerken op Woluwelaan (R22) in Zaventem - verkeer

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert van vannacht tot en met 24 oktober 2016 onderhoudswerken uit op de Woluwelaan (R22) in Zaventem. Er wordt gewerkt op verschillende locaties.

Trefwoorden: #Agentschap Wegen & Verkeer, #luchthaven, #R22, #verkeer, #wegenwerken, #Zaventem

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - In de nacht van dinsdag 18 oktober op woensdag 19 oktober werkt Wegen en Verkeer in de bocht komende van de Ring rond Brussel (binnenring R0) richting de luchthaven vanaf de splitsing Evere-Zaventem.

De afrit naar de luchthaven wordt afgesloten en een omleiding wordt aangeduid. Deze werken worden uitgevoerd tussen 21:00 en 05:00 uur.

In de nacht van woensdag 19 oktober op donderdag 20 oktober wordt gewerkt op de rechterrijstrook vanaf oprit Henneaulaan tot de afrit naar de luchthaven. Deze werken worden uitgevoerd van 20:00 tot 05:00 uur.

In de nacht van donderdag 20 oktober op vrijdag 21 oktober is de Woluwelaan vanaf de kruising met de Ring tot de spoorwegbrug in Zaventem aan de beurt. Een omleiding wordt voorzien en aangeduid. Deze werken worden uitgevoerd van 20:00 tot 05:00 uur.

In de nacht van vrijdag 21 oktober op zaterdag 22 oktober zal gewerkt worden op de twee linkse rijstroken op de Woluwelaan aan afrit 4 Diegem-Woluwelaan vanaf. Deze werken worden uitgevoerd van 22:00 tot 06:00 uur. Ook hier wordt een omleiding voorzien en aangeduid.

In de nacht van maandag 24 oktober op dinsdag 25 oktober werkt Wegen en Verkeer dan weer op de twee middenrijstroken op de Woluwelaan vanaf 200 meter voor de spoorwegbrug tot vlak voor de invoegstroken die van de luchthaven komen. Deze werken worden uitgevoerd van 20:00 tot 05:00 uur.

Om de hinder voor het verkeer te beperken, worden de werken ‘s avonds en ‘s nachts uitgevoerd, maar er moet steeds rekening gehouden met vertragingen voor wie ‘s avonds naar de luchthaven rijdt.


(illustratie: publicdomainvectors.org)