Vanaf 24 oktober werken aan de ring van Aalst - verkeer

Vanaf maandag 24 oktober voert nutsmaatschappij Farys gedurende 4 weken werken uit op het kruispunt van de Boudewijnlaan (R41) en de Gentsesteenweg (N9).

Trefwoorden: #Agentschap Wegen & Verkeer, #Boudewijnlaan, #Farys, #Gentsesteenweg, #N9, #nutsmaatschappij, #R41, #ring Aalst, #verkeer

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Door deze werken heeft het verkeer op de Gentsesteenweg dat uit de richting van Vijfhuizen/Erpe-Mere komt, slechts één rijstrook ter beschikking.

Alle afslagbewegingen blijven wel mogelijk. Dit zal de wachttijden op het kruispunt doen toenemen. Het Agentschap Wegen & Verkeer raadt aan het kruispunt zo veel mogelijk te mijden, zeker tijdens de spitsuren.

Om de nieuwe verkeerssituatie op een veilige manier te laten verlopen, wordt de verkeerslichtenregeling van het kruispunt aangepast. Alle vier de takken krijgen om de beurt groen, zodat het verkeer op het kruispunt nergens in conflict kan komen en dus veiliger verloopt. Hierdoor wordt het voor alle takken wel langer wachten op het kruispunt.

Deze werken gaan van start op maandag 24 oktober voor de spits, en zullen ongeveer 4 weken duren.


(illustratie: publicdomainvectors.org)