Umicore huldigt Thaise autokatalysatorenfabriek in

Umicore heeft haar nieuwe fabriek voor uitstootkatalysatoren in het Thaise Rayong officieel geopend. Deze fabriek zal uitstootkatalysatoren produceren voor diesel- en benzinewagens.

Trefwoorden: #automobielindustrie, #katalysatoren, #nieuwe fabriek, #Thailand, #Umicore

Lees verder

Techniek

( Foto: Umicore )

ENGINEERINGNET.BE - De fabriek, waar meer dan 40 personen worden tewergesteld, werd gebouwd in een speciale economische zone in de buurt van Rayong, dicht bij de autofabrieken in het land.

Door hun sterke aanwezigheid in de regio, maken de Japanse autoproducenten de meerderheid uit van de contracten voor de nieuwe fabriek. Deze Japanse klanten zullen door de Umicore Shokubai joint venture bediend worden.

Marc Watzal, Umicore plant manager: "Deze investering past in onze strategie om schone mobiliteit verder te ontwikkelen en onze klanten wereldwijd te bedienen. We kijken er naar uit om de samenwerking met hen verder uit te breiden in deze dynamische en snel evoluerende regio."

Deze katalysatoren maken het mogelijk de luchtkwaliteit te verbeteren door schadelijke uitstoot van voertuigen om te vormen met behulp van geavanceerde katalyseprocessen.