VINCI Energies Belgium neemt ITB-Groep over

VINCI Energies zet in op verdere groei door de overname van ITB-Groep, één van de marktleiders in elektrische installaties in Vlaanderen en Brussel voor grote en middelgrote projecten.

Trefwoorden: #elektrische installaties, #ITB group, #overname, #VINCI Energies

Lees verder

Techniek

( Foto: VINCI Energies )

ENGINEERINGNET.BE - ITB heeft een trouwe klantenbasis en kan terugvallen op een uitstekende reputatie. Het bedrijf telt momenteel 116 medewerkers, verdeeld over 3 aparte NV’s (ITB, ITB Technics en Comantec).

Marc Lemaire (foto), Managing Director van VINCI Energies Belgium: “De overname van ITB kadert in onze verdere groeistrategie. We zoeken steeds naar synergiën met onze reeds bestaande activiteiten. In het verleden hebben we al een aantal projecten uitgevoerd in Tijdelijke Handelsvereniging met ITB en we weten dus dat deze acquisitie een perfecte aanvulling is op onze expertise. We zullen nu, nog meer dan vroeger, een unieke partner voor onze klanten in Vlaanderen zijn door hen een totaaloplossing aan te bieden voor HVAC en elektriciteit.’’

Raf Formesyn zal ook na de overname het management van ITB en ITB Technics verderzetten. Comantec zal verder worden geleid door Stefaan Van Houteghem. De 3 vennootschappen zullen autonoom blijven opereren binnen de divisie Buildings van VINCI Energies Belgium.