Preventief onderhoud voor minder onverwachte productiestilstand - tecniek

Sluizen en wissels zijn vaak knooppunten in transportsysteem. Het is dan ook belangrijk dat ze probleemloos functioneren. Preventief onderhoud verkleint het risico op productiestilstand.

Trefwoorden: #DMN Westinghouse, #preventief onderhoud, #sluizen, #stilstand, #wisssels

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Dit draagt bovendien in grote mate bij aan de verlenging van de levensduur van uw sluizen en wissels. Daarnaast kunt u bij periodiek onderhoud zelfs 5 jaar garantie op DMN-WESTINGHOUSE componenten krijgen.

Deze doseersluizen en wisselkleppen zijn van een hoge kwaliteit en ontworpen voor een lange levensduur. Toch vertoont elk apparaat dat met (enige) regelmaat gebruikt wordt na verloop van tijd tekenen van slijtage. En dus is periodiek onderhoud geen overbodige luxe.

De kosten van productiestilstand worden nog vaak onderschat. Het preventief controleren en - indien nodig - vervangen van slijtdelen en/of het opnieuw afstellen van onderdelen zoals de rotor en rotorbladen kan onverwachte stilstand van de productie voorkomen.
In de praktijk echter is er in de productieplanning soms weinig tijd of ruimte voor preventief onderhoud.

DMN neemt die zorg graag van zijn klanten over. Onze servicemonteurs lopen dan in overleg met de klant periodiek de sluizen en wissels na en houden ze in topconditie, zodat storingen zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden.

Voorkomen is beter dan genezen. Mede daarom bieden wij onze klanten 5 jaar garantie op de doseersluizen en wisselkleppen in combinatie met een service-
en maintenance overeenkomst voor dezelfde
periode.

Wat betekent dat voor u als klant?

  • verlengde garantie tot 5 jaar na levering
  • jaarlijkse inspectie en onderhoudsbeurt
  • 24/7 service, 365 dagen per jaar
  • servicemonteur binnen 24 uur ter plaatse in geval van storing (Benelux)
  • advies over onderhoudsinterval
  • minder kans op productiestilstand door uitval
  • ook mogelijk bij levering via wederverkoper
  • onder voorwaarden mogelijk met terugwerkende kracht.

Bezoek DMN-WESTINGHOUSE op de
Maintenance-beurs (29-30/03/2017) op standnummer D1012

Voor meer informatie:
DMN-WESTINGHOUSE
PO Box 6 - NL-2210 AA Noordwijkerhout
T.: +31 (0)252 361 870 - service@dmn-nwh.nl - www.dmnwestinghouse.nlBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.