Bij Kelvion: After-sales & service platenwarmtewisselaars

Kelvion het voormalige GEA Heatexhangers is de specialist in warmtewisselaars met wereldwijd bijna 5.000 werknemers. Er wordt 100% gefocust op warmtewisselaars in de meest brede zin.

Trefwoorden: #after sales, #Kelvion, #onderhoud, #platenwarmtewisselaars, #service

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Kelvion (voormalig GEA EcoServe) is een servicebedrijf voor alle merken platenwarmtewisselaars met specialisten die bijna 20 jaar ervaring hebben in after-sales & service en het leveren van spare-parts.

Servicecenter in België
Begin 2016 installeerde Kelvion een compleet uitgerust servicecenter in België: chemische reiniging, crackdetectie en een oven om de lijm te polymeriseren alles onder 1 dak. Wij nemen 100% de verantwoordelijkheid voor het servicen van uw platen ongeacht het merk.

Voorts hebben wij service-techniekers die on-site demontage/montage en integriteitstesten kunnen uitvoeren. Ook hebben we een belangrijke voorraad aan platen & dichtingen om spoed-interventies te kunnen doen of spare-parts te leveren.

Heel veel service activiteiten rond warmtewisselaars met als doel stilstanden te beperken en de levensduur van uw warmtewisselaars te verlengen. Wij zijn in zeer veel sectoren actief zoals o.a.: chemie, voeding, zuivel, brouwerijen, marine, staal, energie, hvac, enz.

U kan bij ons kiezen voor het totale pakket of u kiest uit onze activiteiten de ondersteuning die u wenst. De belangrijkste reden dat wij dit servicecenter hebben opgericht is de flexibiliteit.

Wij willen dicht bij onze klanten zitten om snelle en kwaliteitsvolle revisies uit te voeren. Als onderdeel van de grote Kelvion groep zijn wij een servicegerichte onderneming met een hoge reactiviteit en een enorm gedreven team van mensen.

Uniek contactpunt voor de Kelvion warmtewisselaar producten. Hebt u vragen over andere Kelvion producten dan kan u ons ook contacteren. Wij brengen u dan in verbinding met onze product specialist.


Bezoek Kelvion op de
Maintenance-beurs (29-30/03/2017) op standnummer D4012

Voor meer informatie:
Kelvion
Warandestraat 1 - B-9240 Zele
T.: +32 (0)52 45 66 00 - F.: +32 (0)52 45 66 09
peter.vanparys@kelvion.com - www.kelvion.comBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.