Uitbreiding met 32.000 m² van het Puurs Logistics Centre

Goodman Group en haar klant Fiege hebben het startschot gegeven van een omvangrijke uitbreiding (32.000 m²) van het Puurs Logistics Centre.

Trefwoorden: #distributie, #Fiege, #Goodman Group, #logistiek, #Makro, #Puurs Logistics Centre, #uitbreiding

Lees verder

Techniek

( Foto: © saycheesse )

ENGINEERINGNET.BE - Het bestaande Puurs Logistics Centre omvat twee units, goed voor 20.600 m². Het logistieke centrum wordt uitgebreid met een bijkomende 32.000 m², waarvan 23.700 m² verhuurd zal worden aan Fiege.

De resterende 7.800 m² wordt op basis van de kwaliteit van de locatie ontwikkeld voor toekomstige verhuurmogelijkheden in een regio waar de vraag naar dergelijke bedrijfsruimte hoog is. Het kan als afzonderlijke unit worden opgeleverd, met aparte ingangen.

De nieuwe magazijnunits zullen naar verwachting in november 2017 klaar zijn voor oplevering.

De locatie van Puurs Logistics Centre is ideaal voor logistieke operaties om zowel de Belgische als de West-Europese markten te bedienen. Puurs ligt op de logistieke hoofdroute van België tussen Antwerpen en Brussel en op slechts 6 km afstand van de containerterminal in Willebroek, waar dagelijkse verzendingen naar de twee grootste zeehavens in Europa (Antwerpen en Rotterdam) plaatsvinden.

Deze strategische ligging in het hart van de 'Gouden Driehoek' van België maakt het mogelijk voor bedrijven zoals Fiege en Makro om hun goederenstroom efficiënt te beheren.


Bij de foto:
De eerstesteenlegging vandaag werd bijgewoond door Hilde Van der Poorten, waarnemend burgemeester van de gemeente Puurs, Felix Fiege, mede-eigenaar van Fiege, Walter Goossens, Supply Chain Director bij Makro en Kim Cornille, Country Manager Goodman België.