Resilux neemt Servische Borverk Eurotrade over

Resilux heeft 100% van de aandelen verworven van Borverk Eurotrade doo Beograd, dat zijn productie-activiteiten in het Servische Jabucje heeft.

Trefwoorden: #Borverk Eurotrade, #overname, #PET, #PET fles, #PET preform, #Resolux, #Servië

Lees verder

Techniek

( Foto: Frank Murmann - Own work, CC BY 3.0 )

ENGINEERINGNET.BE - Borverk Eurotrade is sinds 2002 gespecialiseerd in het vervaardigen van PET preforms en flessen, goed voor een omzet van 7,1 miljoen euro in 2016.

Borverk Eurotrade groeide uit tot een van de regionale marktleiders in de Balkan en wordt erkend als onderneming die aan de hoogste marktstandaarden voldoet.

De overname van Borverk Eurotrade sluit volledig aan bij de strategie die Resilux Group vooropstelt. Borverk zal Resilux toelaten om zijn footprint in Centraal- en Oost-Europa uit te breiden en is aanvullend met de productievestigingen in Griekenland en Hongarije.

Borverk zal toegang krijgen tot het brede gamma van producten en oplossingen van Resilux om de markt van de Pet verpakking te bedienen.

Het huidige management van Borverk Eurotrade en de 37 medewerkers zullen ook na de transactie verder blijven werken met toegewijde inzet voor het bedrijf.