AMR tweede officiële partner van KSB

KSB Belgium heeft een samenwerkings­overeenkomst afgesloten met AMR. Deze zal de service en verdeling voor Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant op zich nemen.

Trefwoorden: #AMR, #Analysis, #KSB, #Maintenance & Repair of rotating machines, #motoren, #onderhoud, #pompen, #service

Lees verder

Techniek

( Foto: KSB )

ENGINEERINGNET.BE - AMR (Analysis, Maintenance & Repair of rotating machines) zal vanuit zijn vestigingen in Zandhoven en Alken zowel de service als de verdeling van KSB-pompen en afsluiters voor zijn rekening nemen. Met dit tweede partnership voltooit KSB Belgium zijn strategie om in heel Vlaanderen in te zetten op een sterke service.

Vorig jaar werden de werkplaatsen van KSB Service in Antwerpen en Desselgem samengevoegd tot één grote gezamenlijke huisvesting in St-Gillis-Waas. De onderneming beschikt daardoor over grotere hefcapaciteit voor zwaardere installaties en meer oppervlakte, twee belangrijke parameters voor kwaliteit en service.

Service Manager Wim De Mesmaeker: “Tegelijk bereiken we bepaalde regio’s in Vlaanderen hierdoor minder vlot. Uiteraard willen we daar dezelfde servicekwaliteit blijven bieden. Die kunnen we nu garanderen door samen te werken met bevoorrechte en erkende partners, in het volste vertrouwen.”

AMR biedt voor elke industriële applicatie passende totaaloplossingen aan. Als aandrijfspecialist met een unieke, doorgedreven 24-urenservice, technisch atelier en gespecialiseerde interventieteams speelt het perfect in op elke vraag in de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.