Willemen ontvangt Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Willemen heeft het voorbije jaar tal van acties ondernomen gelinkt aan de zeventien duurzaamheids­doelstellingen van de Verenigde Naties.

Trefwoorden: #bouwonderneming, #duurzaamheid, #duurzaam ondernemen, #Voka, #Voka Charter Duurzaam Ondernemen, #Willemen

Lees verder

Techniek

( Foto: Voka )

ENGINEERINGNET.BE - Alle realisaties tot dusver werden positief geëvalueerd en beloond met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO). Tom Willemen, CEO Willemen Groep: “We hebben een actieplan klaar om ook de volgende jaren te blijven inzetten op duurzaam ondernemen.”

Eind september 2015 onderschreven 193 staats- en regeringsleiders in New York tijdens de Sustainable Development Summit van de VN de verklaring Transforming our World: the Agenda 2030 for Sustainable Development.

Het kernstuk van het akkoord is een set van 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen die tegen 2030 gehaald moeten worden. Omdat bedrijven een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de realisatie van deze doelstellingen, lanceerde Voka het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.

Willemen: “Voor ons is deelname aan het charter een manier om de initiatieven die we vandaag al nemen in de passen in een afgelijnd kader. Bovendien laat het ons toe om ons engagement op het vlak van duurzaam ondernemen uit te bouwen en actiepunten doelgericht uit te werken.”