John Hernandez nieuwe CEO Selligent

Selligent heeft John Hernandez met onmiddellijke ingang aangesteld tot Chief Executive Officer. Tot voor kort was hij nog COO en Senior Vice President Service Cloud bij Salesforce.

Trefwoorden: #B2B, #B2C, #CEO, #ICT, #John Hernandez, #SaaS, #Selligent, #software

Lees verder

HR

( Foto: Selligent )

ENGINEERINGNET.BE - John Hernandez heeft de ervaring en visie om het snelgroeiende bedrijf aan te sturen en te begeleiden in zijn evolutie naar een toonaangevende speler wereldwijd. Medeoprichter en voormalig CEO André Lejeune blijft deel uitmaken van de raad van bestuur.

Hernandez: “Selligent staat op een kantelmoment in zijn geschiedenis en ik ben verheugd het bedrijf te leiden nu de groei versnelt. Wij gaan verder met de productinnovatie die onze klanten verwachten, we breiden ons partnernetwerk uit en kijken ook hoe we in Europa en Noord-Amerika nog sneller kunnen groeien.”

De marketing software van dit bedrijf biedt een coherent, flexibel platform dat werd ontwikkeld voor ambitieuze B2C-marketeers op zoek naar de nodige wendbaarheid. Het bedrijf is gegroeid van een kleine Belgische start-up tot een wereldwijde leider in relationship marketingtechnologie.


Over het bedrijf
Selligent is leverancier van SaaS-oplossingen voor relationship marketing op basis van inzicht in de consument. Met 10 kantoren in Europa en de Verenigde Staten en meer dan 50 partners en resellers, biedt dit bedrijf in meer dan 30 landen een gelokaliseerde, gepersonaliseerde aanpak.