Allego installeert eerste slimme laadpleinen in Mechelen

Vastgoedvennootschap Intervest heeft in samenwerking met Allego zijn eerste twee slimme laadpleinen geopend. Deze laadpleinen zijn geplaatst bij de kantoorpanden van Intervest in Mechelen.

Trefwoorden: #Allego, #ChargingPlaza, #elektrische auto, #Intervest, #Mechelen, #opladen, #slimme laadpaal, #slimme laadpleinen

Lees verder

Techniek

( Foto: Allego )

ENGINEERINGNET.BE - De laadpleinen (ChargingPlaza’s) bieden plek voor 34 elektrische auto’s en daarnaast werden ook nog zes extra losse laadpunten gerealiseerd.

Met de opening van de laadpleinen komen beide partijen tegemoet aan de groeiende laadbehoefte in Mechelen. Het eerste laadplein werd geplaatst in de ondergrondse parkeergarage bij de kantoorpanden van Intervest en bevat 22 laadpunten.

Deze parkeerplaatsen zijn te huur voor bedrijven die gevestigd zijn in de panden. Het tweede laadplein biedt in totaal twaalf laadpunten (acht binnen en vier buiten).

Deze oplossing van Allego biedt bedrijven de mogelijkheid op grote schaal laadfaciliteiten aan te bieden aan hun medewerkers, klanten en bezoekers. het laadplein is een slim centraal systeem dat de stroomvoorziening naar alle beschikbare punten regelt.