• 28/02/2012

435 onderhoudsexperts bevestigen thema’s vakbeurs Maintenance 2012 - bedrijfsblog

Enquête bij 435 onderhoudsverantwoordelijken en assetbeheerders legt interessegebieden technisch-industriële wereld bloot.

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Engineeringnet )

Continue verbetering in het onderhoudsbeleid en het beheer van de assets is essentieel voor een hogere productiviteit, een langere levensduur van het (machine)park en het vermijden van onverwachte kosten.

De huidige realiteit is dat de industrie meer moet doen in minder tijd en met minder middelen. Voor een doeltreffend en veilig onderhoud is de juiste keuze van onderdelen, methodes en partners cruciaal.

Maar waar liggen de uitdagingen nu precies? Beursorganisator easyFairs heeft in het kader van zijn vakbeurs MAINTENANCE 2012 een enquête uitgevoerd bij 435 experts binnen het vakgebied.

De informatiehonger naar vernieuwde onderhoudsconcepten (47%), veiligheidsoplossingen (57,5%), energiebesparing (30%) en corrosie onder isolatie (22%) is groot. Verder zijn onderwerpen zoals in- en outsourcing, procesveiligheid, unit operations ook duidelijk op de radar terug te vinden.

easyFairs MAINTENANCE 2012 is de meest toonaangevende vakbeurs in België op het vlak van industrieel onderhoud en asset management. Hier kunnen alle technische departementen uit een productie- of procesomgeving zich via 1 bezoek laten inspireren door meer dan 170 exposanten die er de richtinggevende onderhoudsconcepten en -technologieën presenteren.

Het beursprogramma wordt aangesterkt met een zeer interessante beursroute, een uitgebreid conferentieprogramma en interactieve demozones.

Via de Bemas Innovation Award, met daaraan gekoppeld de innovatieroute en het innovatieforum, worden de noviteiten in de kijker gezet.

De seminaries gaan met het Safety Programme, Energy Congress en Corrosion under Insulation Seminars dan weer dieper in op de thema’s die duidelijk naar voor kwamen via de enquête.

Tot slot keert de 8ste editie van MAINTENANCE via initiatieven zoals de PipeTech Academy en de Toolbox demostand terug naar de basis, waar de passie voor onderhoudstechniek centraal staat.

MAINTENANCE 2012 vindt plaats op woensdag 18 en donderdag 19 april 2012 in Antwerp expo. Naar goede gewoonte is de toegang tot de beurs en de seminars geheel gratis voor professionals. Het volstaat om online te registreren voor een inkombadge.

Bovendien kunnen professionals hun bezoek eenvoudig voorbereiden met de online plattegrond en deelnemerslijst. Ze vinden er bij elke exposant een fiche met een korte beschrijving en productnieuws, zodat ze vooraf kunnen bekijken wat elk bedrijf hen te bieden heeft.


Meer informatie is te vinden op www.easyFairs.com/MAINTENANCE-BE

Bezoek ook de blog van dit bedrijf.

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
easyFairs
www.easyfairs.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.