Mikrocentrum stelt nieuwe website voor

Op de nieuwe website van Mikrocentrum, kennis- en netwerkorganisatie, wordt ook hun vernieuwde huisstijl en slogan 'Samen maken we de technologie van de toekomst' voorgesteld.

Trefwoorden: #kenniscentrum, #Mikrocentrum, #opleiding

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Mikrocentrum organiseert ondertussen al ruim 50 jaar activiteiten voor, door en met de industrie, waarbij Opleiden, Ontmoeten en Ondernemen centraal staan tijdens alle activiteiten.

Ze bieden 170 (technische) cursussen aan en organiseren jaarlijks 6 vakbeurzen, 5 business events en 15 themabijeenkomsten. Naast deze activiteiten krijgen bedrijven een lidmaatschap van het High Tech Platform, dat nu bestaat uit 600 leden.

Het doel van deze activiteiten is om kennis te vergroten, netwerken uit te breiden, bedrijfsprocessen te verbeteren en de concurrentiepositie van bedrijven te versterken. Dit realiseren ze door nauw samen te werken met een groot netwerk van industriële organisaties, (semi) overheden, kennis- en onderwijsinstellingen.

Op de nieuwe website kunnen alle cursussen, evenementen en netwerkbijeenkomsten sneller en eenvoudiger teruggevonden worden. Klik hier voor een kennismaking