Sirris zet enkele online events in de kijker

De experts van Sirris, het collectief centrum van de technologische industrie, zetten het seminarie 'Analyse van het machinepark' en het online event #industrie­partnerschap in the picture.

Trefwoorden: #opleiding, #Sirris, #technologie

Lees verder

Productnieuws

( Foto: everythingpossible - 123RF )

ENGINEERINGNET.BE - Na vier succesvolle edities organiseert het Sirris EluciDATA Lab op 29 april de vijfde editie van zijn seminar over de analyse van het machinepark.

Het seminar focust op de mogelijkheden en uitdagingen van een optimale bediening en onderhoud van een machinepark door middel van datagestuurde analyses en artificiële intelligentie.

Elk jaar geeft het de deelnemers een stand van zaken in dit domein, aan de hand van uiteenzettingen door vooraanstaande bedrijven, alsook de allerlaatste onderzoeksresultaten via industriële use cases in verschillende sectoren.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving


Op 10 juni organiseren Sirris, Agoria en de 15 andere partners, die met de steun van VLAIO hun expertise bundelen, het online event #industriepartnerschap 'What’s Up What’s Next'.

Tijdens dit event wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar wat er zoal nog op de planning staat voor de komende jaren rond onze drie thema’s: digitalisering, duurzaamheid & industrie 4.0.

Klik hier voor meer informatie