PTS Boom erkent voor kwaliteitsvolle STEM-opleidingen

PTS Boom heeft onlangs officieel de prestigieuze STEM-award van het VOKA in ontvangst mogen nemen en is voortaan ook de trotse bezitter van het Europees STEM-schoollabel.

Trefwoorden: #IN2STEM, #Mathematics, #opleiding, #PTS Boom, #Science, #STEM, #Technology; Engineering, #VOKA

Lees verder

opleiding

( Foto: Provincie Antwerpen )

ENGINEERINGNET.BE - Voor PTS Boom betekent dit STEM-schoollabel een erkenning van de kwaliteitsvolle STEM-opleidingen die in de school worden aangeboden.

Directeur Arnold Callay van PTS Boom: “Dit label is een verdienste van jarenlang gedreven en gepassioneerde werk van leerkrachten en directie en de investeringen in hoogtechnologische machines en materialen om de werkplaatsen en labo’s uit te rusten voor de jobs van de toekomst.”

Het label versterkt de samenwerking tussen bedrijven uit de ruime regio Boom en het project IN2STEM van VOKA is een belangrijke duw in de rug van de school geweest om het Europese STEM-schoollabel te behalen.

VOKA en PTS Boom willen zo samen verder bouwen aan een brug tussen middelbaar onderwijs en de bedrijfswereld. Via dit project kan PTS Boom het komende jaar de huidige STEM-strategie versterken en een duurzame samenwerking met bedrijven uit de ruime regio verder aangaan.