• 30/03/2012

Fieldbus Foundation Benelux op Automation & Engineering 2012 - invitatie

De leden van FF Benelux willen Belgische procesindustrie kennis laten maken met het nieuwe actieve Benelux Marketing-platform van Fieldbus Foundation.

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Op 9 en 10 mei groepeert AUTOMATION & ENGINEERING 2012 alle industriële automatiseringsoplossingen onder één dak in Brussels Expo. Fieldbus Foundation Benelux - FF Benelux - is op deze beurs vertegenwoordigd en nodigt u van harte uit voor een bezoek op haar stand E1011.

De vereniging Fieldbus Foundation vormt met haar leden een erkend platform ter bevordering van de toepassing van FOUNDATION fieldbus binnen de procesindustrie. De vereniging FF Benelux is actief in het uitdragen van de kennis over de toepassing van FOUNDATION fieldbus aan potentiële gebruikers en is de vraagbaak voor de industrie, het onderwijs en de overheid.

De FF Benelux stelt zich tot doel technologie van de FOUNDATION in Benelux uit te dragen en meer bekendheid te geven.

Er is een groot verschil tussen de Fieldbus Foundation en andere veldbus-ontwikkelingen. De door de Fieldbus Foundation ontwikkelde technologie, de FOUNDATION fieldbus, is uniek omdat deze ontwikkeld is voor de ondersteuning van kritische applicaties waar een goede dataoverdracht essentieel is.

De FOUNDATION fieldbus is geen protocol wat specifiek voor een bepaald merk hardware is ontwikkeld en is ook geen eigendom van één enkele firma. Het gaat hier om een open standaard die is gebaseerd op het OSI/ISO communicatie model.

De FOUNDATION fieldbus specificatie is compatible met het SP50 standaard project van de ISA (International Society for Measurement and Control) en de IEC (International Electro Technical Committee).

Iedereen die de FOUNDATION fieldbus technologie implementeert is verzekerd van eenduidige datacommunicatie tussen alle Fieldbus Foundation producten van individuele fabrikanten.

Wij nodigen elke bezoeker alvast van harte uit voor een kop koffie of een drankje op onze stand E1011.

Bezoek ook de blog van easyFairs.