Overname Watson & Crick Hill brengt Kadans  Science Partner naar België

Kadans Science Partner heeft haar portefeuille uitgebreid met de verwerving van Watson & Crick Hill. Hiermee voegt het bedrijf haar eerste locatie in België toe aan de Europese portefeuille van wetenschapsparken.

Trefwoorden: #Kadans  Science Partner, #science park, #Watson & Crick Hill

Lees verder

Techniek

( Foto: Kadans Science Partner )

ENGINEERINGNET.BE - Watson & Crick Hill is een Research & Technology Park dat onderdeel uitmaakt van het Louvain-la-Neuve Science Park, het grootste science park van Wallonië.

Het park bestaat uit zes gebouwen van in totaal ruim 28,000 m² bestaande uit kantoren en laboratoria, bezet door 27 organisaties actief in de life sciences. Het 11 hectare grote terrein bevat 958 parkeerplaatsen en heeft ontwikkelpotentieel voor nog ongeveer 25.000 m².

Op het Louvain-la-Neuve Science Park zijn meer dan 260 bedrijven actief waarbij de focus daarbij op life sciences, engineering, chemie, IT en duurzaamheid. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de universiteit, UCLouvain.

ACHTERGROND
Kadans Science Partner richt zich volledig op de huisvesting van kennisintensieve organisaties en was al actief op 17 campussen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Het bedrijf stimuleert samenwerkingen, kennis, onderzoek en innovatie door de juiste mix van huurders en extra services en voorzieningen aan te bieden.