Camozzi introduceert nieuwe compacte cilinder Series QL

Camozzi voegt met de Series QL een nieuwe compacte cilinder serie toe aan haar leveringsprogramma. De Series QL heeft een lichtgewicht aluminium behuizing en is uiterst geschikt voor montage in kleine ruimtes.

Trefwoorden: #Camozzi, #cilinder

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Camozzi )

ENGINEERINGNET.BE - De QL cilinders met korte slag zijn verkrijgbaar in verschillende boringen en zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, van lichte taken in de verpakkings- of assemblagesector tot de veel zwaardere taken bij het hanteren van onderdelen voor de houtbewerking.

Door het lage gewicht van het aluminium huis en het compacte ontwerp is deze cilinderreeks snel en gemakkelijk te installeren, zelfs in krappe of onhandige ruimtes.

De Serie QL is leverbaar in dubbelwerkende, magnetische en niet-magnetische uitvoeringen. Een volledige reeks accessoires waaronder de keuze uit standaard, grote of smalle montagevoeten, vergroot de toepasbaarheid en bruikbaarheid van de serie.

Voordelen: compact ontwerp, laag gewicht en eenvoudige installatie.
Sectoren: verpakking, montage, voedingsmiddelen, rubber en kunststoffen, houtbewerking.

De Series QL is breed inzetbaar, uitwisselbaar en wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in de verpakkingsindustrie, een industrie waarvoor Camozzi een breed programma heeft bestaande uit onder andere cilinders, ventieleilanden, grijpers en vacuüm techniek.

De cilinders zijn direct leverbaar in diameters 12, 16, 20, 25, 32, 40 en 50 mm t/m slaglengte 300mm.

Klik hier voor meer informatie over deze cilinders.