• 11/04/2012

120 dagen gratis licentie voor Windows Embedded - actie

RS Components biedt een gratis licentie van 120 dagen bij de aankoop van een single board computer x86 van BVM.

Lees verder

Productnieuws

Processorplatforms gebaseerd op een x86-architectuur zijn een steeds aantrekkelijkere keuze voor engineers van geïntegreerde systemen die zulke producten en toepassingen wensen te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Om aan deze vraag te voldoen, biedt RS Components een ruim aanbod ontwikkelkits voor single board computers (SBC) en op x86 gebaseerde rekenvermogens van BVM, haar partner in de ontwikkeling van hardware.

Al de in de board geïntegreerde geheugens en processors zijn vooraf getest, waardoor klanten zelf elke CPU, moederboard en RAM-configuratie kunnen kiezen.

De processors in de boards kunnen variëren van de Atom N270 of de Core 2 Duo tot de Core i3, i5 en i7 beschikbaar in verschillende versies, met geheugenmogelijkheden tot 4 Gigabyte voor de DDR3 RAM.

De SBC's zijn leverbaar in vier formaten en bieden een hele reeks interfaces zoals LVDS, HDTV, ethernet, audio, USB, SMBus, RS-232 en S/PDIF, alsook uitbreidingsslots waaronder PCIEx16, Mini PCI en PCI Express.

Gratis licentie van 120 dagen voor Windows Embedded
Om het hardwareplatform van geïntegreerde systemen te vervolledigen is doorgaans een besturingssysteem (OS) nodig. Voor complexe toepassingen die gebruikmaken van op x86-architectuur gebaseerde microprocessors is dit essentieel.

Daarom biedt RS systeemontwikkelaars nu de mogelijkheid om Windows Embedded gratis uit te proberen.

Bij elke aankoop van een op x86 gebaseerd SBC-ontwikkelboard van BVM bij RS, hoort nu ook een licentie van Windows Embedded (standaardversie) van 120 dagen.

Gebruikers kunnen zo de mogelijkheden van Windows Embedded verkennen en persoonlijke op maat gemaakte besturingssystemen ontwikkelen.

De versies van Windows Embedded met volledige licentie zijn ook beschikbaar op RS Online.

Windows Embedded Development Suite is eveneens te verkrijgen bij RS Components. Met dit softwarepakket kunnen gebruikers voortbouwen op wat ze geleerd hebben om images van het besturingssysteem te maken en te gebruiken voor hun eindproducten en oplossingen.

Deze hebben meestal de vorm van een bestand met daarin de op maat gemaakte OS, de uitvoerbare bestanden en de belangrijkste gegevensbestanden voor de werking van het programma.

Bovendien is het x86-hardwareplatform voorzien van een Windows Embedded-licentiesticker voor gebruik door productontwikkelaars en wederverkopers.

Windows Embedded Standaard bevat onder andere de volgende technologieën: Internet Explorer, Windows Media Player, Microsoft .NET Framework, Remote Desktop Protocol en Microsoft Silverlight.

Naast de mogelijkheid om informatie uit te wisselen met andere Windows Embedded-ontwikkelaars, zijn op www.windowsembedded.com/standard eveneens handleidingen, productdocumentatie, technische artikelen, downloads, support en drivers beschikbaar.

Ga naar RS Online voor de BVM x86 embedded single board computers met een gratis standaard licentie voor Windows Embedded van 120 dagen.


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Leibbrandt
www.nielsleibbrandt.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.