• 12/04/2012

Dubbelsensoren voor de positiecontrole van kleppen

De dubbelsensoren van TURCK geven een betrouwbare detectie van de eindposities van actuatoren. Door een aantal eigenschappen onderscheiden ze zich van sensoren van andere leveranciers.

Lees verder

Productnieuws

Zo zijn types met klemmenaansluitruimte uitgerust met een directe aansluiting voor het magneetventiel.

Bij onderhoud of in geval van een defect van de pneumatische actuator kan door de afneembare klemmenrij de volledige armatuur, incl. de sensor, worden verwijderd zonder dat de aansluitkabel moet worden losgekoppeld.

Het deksel van de sensor blijft samen met de klemmenrij in de installatie, wanneer de complete armatuur moet worden gedemonteerd voor onderhoud.

Dit levert aanzienlijke tijdswinst op.

Ook heeft Turck als enige producent een dubbelsensor met AS-interface 2.1 of DeviceNet met aansluitklemmenruimte in zijn gamma.

Klik hier door naar het actuele aanbod op onze website.

Klik hier om de overzichtsflyer te downloaden.


Meer informatie:
MULTIPROX nv
Lion d'Orweg 12 - B-9300 Aalst
T 053 766 566 - F 053 78 39 77
mail@multiprox.be - www.multiprox.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
MultiproxBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.